НАЧАЛО

Категория:

< ПРЕДИШЕН ЗАПИС | ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА УЧИТЕЛЯ | СЛЕДВАЩ ЗАПИС >

Слънце

  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
Алтернативен линк

Слънце


С Луна. При съвпад и благоприятни аспекти (30°, 60°, 72° и 120° ) се създава добро здраве и приятни събития в социален аспект, пътувания и женитба.


При неблагоприятни аспекти (45°, 90° и 180°) се явява здравно неразположение или одумки на работното място.


С Меркурий. При съвпад и благоприятни аспекти се изживява успех в интелектуалната сфера (вземане на изпити, добри търговски сделки); при секстил се наблюдава морално и материално възнаграждение в професионално отношение, а при писателски талант - възможност за успешна публикация.


При неблагоприятни аспекти се създават интелектуални сътресения и неуспехи.


С Венера. При благоприятни аспекти се създават изключително благоприятни случки и събития (особено при съвпад), като успешни пътувания, влюбване, голямо материално задоволяване, приятни връзки с хората, успешни сделки и добри изяви в изкуството.


При неблагоприятни аспекти настъпват леки неприятни преживявания, свързани с емоционалната природа на човека.


С Марс. При съвпад и неблагоприятни аспекти се предизвикват падания, наранявания, изгаряния, операции или катастрофи.


При благоприятните аспекти се наблюдава продуктивна изява, голяма жизненост и успехи в спорта.


С Юпитер. При съвпад и благоприятни аспекти се създават много благоприятни събития като заемане на добра служба, придобиване на материални ценности (премии, награди и др.), успешни сделки с имоти, постъпване в учебно заведения.


При неблагоприятни аспекти липсват възможности за всичко, което улеснява живота.


Със Сатурн. При съвпад и неблагоприятни аспекти настъпва нарушение на здравето, заболявания, големи неприятности в живота и в службата като уволнение, неуспешни сделки, мъчителни състояния и др.


При благоприятните аспект се наблюдават трудни успехи, възлагане на ръководна длъжност или успешни сделки, но свързани със сериозни обмисляния и с превъзмогване на сериозни трудности.


С Уран. При съвпад и благоприятни аспекти настъпват резки и неочаквани благоприятни събития в живота и в професията (повишение или преместване на по-добра работа), изненадващи възможности за добри и успешни сделки.


При неблагоприятни аспекти се явяват резки неблагоприятни сътресения в живота - операции, катастрофи, понижения в службата, преместване на по-лоша работа, често уволнение или неудачни сделки.


С Нептун. При съвпад и благоприятни аспекти настъпват изненадващи благоприятни събития (успешни пътувания с приятно прекарване), заемане на нова работа, възможност за влизане в учебно заведение, за нови сполучливи сделки или за женитба.


При неблагоприятни аспекти се явяват пречки за пътувания, за успешни сделките, за постъпване на работа или в учебно заведение.


С Плутон. При съвпад жизнените сили се парализират, здравето се нарушава, настъпват заболявания, а в живота се явяват неуспехи във всяко направление.


При неблагоприятни аспекти настъпват големи и неприятни сътресения в живота (катастрофа, операция, падания, наранявания), неприятни събития в службата и в общественото положение, неблагоприятни условия за търговска и стопанска дейност.


При благоприятни аспекти настъпва голям прилив на жизнени сили, успехи в службата и в живота, подходящо време за търговска и стопанска дейност, изненадващи сполуки.



  Звездният мир АСТРОЛОГИЯ - Николай Дойнов (1904 - 1997)
, , г., (Четвъртък) (неизвестен час)

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕСЕДА


НАГОРЕ